Nieuws

Vacature: lid Kascommissie

Vacature: lid Kascommissie

Lijst Student Erkend is per direct op zoek naar een lid voor de Kascommissie.

Als lid van de Kascommissie houd je toezicht en controle op de financiële administratie en boekhouding. Je werkt hierin nauw samen met de penningmeester. Voor de functie hoef je geen financieel specialist te zijn, maar affiniteit met cijfers en administratie is wenselijk.

Heb je interesse? Klik dan op de link voor meer informatie of solliciteer direct! E-mail je sollicitatie, voorzien van motivatiebrief en cv naar bestuur@lijststerk.nl. Solliciteren kan tot en met maandag 7 januari 2019.

Vacature: lid Kascommissie

Lijst Student Erkend (STERK) is per direct op zoek een lid voor de Kascommissie. De Kascommissie houdt toezicht en controle op de financiële administratie en boekhouding van de vereniging. Lijst Student Erkend is een studentenbelangen vereniging voor en door studenten van de Rijksuniversiteit Groningen en Hanzehogeschool Groningen. Lijst STERK vertegenwoordigt momenteel de studenten van de Hanzehogeschool Groningen in de Hogeschool Medezeggenschapsraad. Het bestuur van Lijst STERK organiseert activiteiten voor studenten en ondersteunt de fractie. De kernwaarden van Lijst STERK zijn vrijheid, verantwoordelijkheid, kwaliteit en zelfontplooiing.

De functie

De werkzaamheden zijn beperkt, maar de taak is essentieel. Je zit tweemaal per jaar, steekproefsgewijs, samen met de penningmeester (en de voorzitter) voor een boekhoudcontrole. Deze controle duurt ongeveer +/- 2 uur. Tevens ondersteun je het gehele jaar de penningmeester en het bestuur wanneer er vragen ontstaan over de financiën en de administratie hiervan.

Profiel

Je studeert aan de Hanzehogeschool Groningen of Rijksuniversiteit Groningen en bent actief (geweest) bij een – aan studenten gerelateerde – organisatie. Je herkent je in de kernwaarden van Lijst STERK: vrijheid, verantwoordelijkheid, kwaliteit en zelfontplooiing. Je bent gedreven, sociaal, communicatief vaardig, loyaal, en kritisch. Voor de functie hoef je geen financieel specialist te zijn, maar affiniteit met cijfers en administratie is wenselijk.

Affiniteit met studentenpolitiek is een pré maar niet verplicht.

Aanbod

Lijst Student Erkend biedt een lid van de Kascommissie een unieke ervaring met – en kijk op – de financiële administratie van een vereniging en verbreding van je netwerk. De functie is voor minimaal één jaar.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het bestuur, via bestuur@lijststerk.nl.

Sollicitaties

Schriftelijke sollicitaties, voorzien van curriculum vitae, kunnen tot en met uiterlijk maandag 7 januari 2019 gericht worden aan bestuur@lijststerk.nl onder vermelding van ‘Sollicitatie lid Kascommissie.’

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren