Nieuws

Lijst Student Erkend zoekt een nieuw bestuur!

Lijst Student Erkend zoekt een nieuw bestuur!

Als bestuurder van Lijst STERK vertegenwoordig je een jonge, dynamische vereniging. Je onderhoudt contact met allerlei studentenorganisaties, van gezelligheidsverenigingen tot faculteitsraadspartijen. Je ondersteunt de fracties in hun dagelijkse bezigheden en organiseert activiteiten voor de leden.

Lijst STERK onderscheidt zich van andere studentenbelangen organisaties in Groningen door actief te zijn aan zowel de Rijksuniversiteit Groningen als aan de Hanzehogeschool Groningen. Wij hopen zo de samenwerking tussen beide instellingen te verbeteren, zodat de student optimaal ondersteund kan worden en alle kansen krijgt zich te ontwikkelen.

Kortom, een vereniging die zich sterk maakt voor de studenten van Groningen. Het vertegenwoordigen van de belangen van studenten, dat is waar het om draait.

Solliciteer direct of vraag een informatiepakket aan, mail naar sollicitaties@lijststerk.nl

De volgende functies zijn vacant:

Voorzitter

Omschrijving

Als voorzitter ben je het aanspreekpunt en het gezicht van de vereniging. Je stuurt de overige bestuursleden aan, houdt een oogje in het zeil en ondersteunt ze waar nodig. Daarnaast zit je de vergaderingen voor en voer je allerhande bestuurstaken uit.

Vereisten

Je bent veelzijdig, sociaal, en je hebt bestuurservaring. Je kunt goed het overzicht bewaren, structuur aanbrengen en taken verdelen. Je kunt goed luisteren, staat open voor kritiek, maar wanneer nodig kun je streng zijn. Je bent betrokken bij - en geïnteresseerd in alle onderdelen van de vereniging. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal.

Secretaris

Omschrijving
Als secretaris ben je, naast de algemene bestuurstaken, verantwoordelijk voor de inkomende en uitgaande (digitale) post, de in- en externe documentatie en de ledenadministratie.  Daarnaast zorg je ervoor dat de vereniging wettelijk in orde blijft.

Vereisten

Je kunt nauwkeurig werken, je bent goed in plannen, je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en de Engelse taal goed.

Penningmeester

Omschrijving

De penningmeester is verantwoordelijk voor de financiën van de vereniging. Je stelt begrotingen, balansen en resultatenrekeningen op, je betaalt facturen en doet de boekhouding.

Vereisten

Je bezit voldoende vaardigheden en kennis met betrekking tot financiën, je hebt verstand van begrotingen, balansen, resultatenrekeningen en boekhouden. Je werkt gestructureerd en nauwkeurig. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed.

Coördinator Rijksuniversiteit Groningen (RUG)

Omschrijving

Als Coördinator RUG ben je verantwoordelijk voor het contact en de relaties met alle studie- en studentenverenigingen, medezeggenschapspartijen, overige organisaties en personen gerelateerd aan de Rijksuniversiteit. Tevens ben je de schakel tussen het bestuur en de fractie in de universiteitsraad (UR).

Vereisten

Je studeert aan de Rijksuniversiteit Groningen. Je bent sociaal en kunt jezelf en de vereniging goed presenteren. Je bent bekend met het Groninger studentenleven en je bent goed op de hoogte van maatschappelijke en politieke ontwikkelingen. Je kunt goed communiceren en problemen signaleren. Je bent te allen tijde op de hoogte van de werkzaamheden van zowel het bestuur als de fractie in de UR. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed.

Coördinator Hanzehogeschool Groningen (HG)

Omschrijving

Als Coördinator HG ben je verantwoordelijk voor het contact en de relaties met alle studie- en studentenverenigingen, medezeggenschapspartijen, overige organisaties en personen gerelateerd aan de Hanzehogeschool. Tevens ben je de schakel tussen het bestuur en de fractie in de hogeschool medezeggenschapsraad (HMR).

Vereisten

Je studeert aan de Hanzehogeschool Groningen. Je bent sociaal en kunt jezelf en de vereniging goed presenteren. Je bent bekend met het Groninger studentenleven en je bent goed op de hoogte van maatschappelijke en politieke ontwikkelingen. Je kunt goed communiceren en problemen signaleren. Je bent te allen tijde op de hoogte van de werkzaamheden van zowel het bestuur als de fractie in de HMR. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed.

Commissaris PR & Acquisitie

Omschrijving

De Commissaris Public Relations & Acquisitie is verantwoordelijk voor het aanleggen en onderhouden van contacten en relaties buiten de onderwijsinstellingen. Instrumenten hiervoor zijn o.a. de website en de social media van Lijst STERK. Daarnaast ben je als Commissaris PR & Acquisitie verantwoordelijk voor sponsoring, je gaat op zoek naar organisaties die Lijst STERK willen sponsoren in de vorm van geld of goederen.

VereistenJe bent sociaal vaardig, je beheerst de Nederlandse taal zeer goed in woord en geschrift, je hebt een professionele uitstraling en voelt je op je gemak in een formele setting. Je kunt goed omgaan met websites en social media.

 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen