Nieuws

Lijst STERK zoekt fractieleden HMR 2018-2019

Lijst STERK zoekt fractieleden HMR 2018-2019

Lijst Student Erkend zoekt kandidaat fractieleden voor het schooljaar 2018-2019 die de belangen van hun medestudenten willen vertegenwoordigen in de Hogeschool Medezeggenschapsraad!

De Hogeschool Medezeggenschapsraad (HMR) is het centrale medezeggenschapsorgaan van de Hanzehogeschool Groningen welke bestaat uit 18 leden, onder te verdelen in 9 studentleden en 9 personeelsleden. De HMR adviseert het College van Bestuur in haar beleid. Daarnaast heeft het College van Bestuur instemming van de HMR nodig voor o.a. aanpassingen aan het studentenstatuut, het bestuursreglement en het instellingsplan.

Lijst STERK is een medezeggenschapsvereniging. Sinds de oprichting van de vereniging is Lijst STERK de enige vereniging die actief is binnen de medezeggenschap van de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanzehogeschool. De kernwaarden van Lijst STERK zijn vrijheid, verantwoordelijkheid en zelfontplooiing.

Ben jij ambitieus, kritisch, creatief en kun je formeel te werk gaan? Heb jij interesse in besturen, beleid maken en wil jij je debatvaardigheden verbeteren? Solliciteer dan direct.

Hoe kun je solliciteren?

Wil je graag meer informatie ontvangen? Vraag dan een informatiepakket aan via sollicitaties@lijststerk.nl. Ben je al overtuigd? Solliciteer dan direct door een sollicitatiebrief + cv te mailen naar sollicitaties@lijststerk.nl.

Waarom solliciteren?

  • Je ontvangt een financiële vergoeding van ten minste 140 euro per maand en een iPad voor je werk;

  • Uniek platform om jezelf te ontwikkelen;

  • Je bouwt aan je cv;

  • Opbouwen van een professioneel netwerk;

De sollicitatieperiode sluit op donderdag 15 februari om 00:00 uur.

 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren