Nieuws

Vacature: lid Raad van Toezicht

Vacature: lid Raad van Toezicht

Lijst STERK is op zoek naar een lid voor de Raad van Toezicht.

Als lid van de Raad van Toezicht houd je toezicht op het beleid van het bestuur en de algemene gang van zaken binnen de vereniging. Je onderhoud goed contact met de bestuurs- en fractieleden, en staat hen met raad en daad bij tijdens formele en informele momenten.

Heb je interesse? Lees dan verder voor meer informatie of solliciteer direct. E-mail je sollicitatie, voorzien van motivatiebrief en cv, naar rvt@lijststerk.nl. Solliciteren kan tot en met maandag 7 januari 2019.

Vacature: lid Raad van Toezicht

Lijst Student Erkend (STERK) is per direct op zoek een lid voor de Raad van Toezicht. De Raad van Toezicht houdt toezicht op het beleid van het bestuur en op de algemene gang van zaken. Lijst Student Erkend is een studentenbelangen vereniging voor en door studenten van de Rijksuniversiteit Groningen en Hanzehogeschool Groningen. Lijst STERK vertegenwoordigt momenteel de studenten van de Hanzehogeschool Groningen in de Hogeschool Medezeggenschapsraad. Het bestuur van Lijst STERK organiseert activiteiten voor studenten en ondersteunt de fractie. De kernwaarden van Lijst STERK zijn vrijheid, verantwoordelijkheid en zelfontplooiing.

De functie

Als lid van de Raad van Toezicht houd je toezicht op het beleid van het bestuur en op de algemene gang van zaken. Je staat het bestuur en de fractie met adviezen terzijde.

Profiel

Je studeert aan de Hanzehogeschool Groningen of Rijksuniversiteit Groningen en bent actief (geweest) bij een – aan studenten gerelateerde – organisatie. Je herkent je in de kernwaarden van Lijst STERK: vrijheid, verantwoordelijkheid en zelfontplooiing. Je bent op de hoogte van relevante zaken die spelen met betrekking tot het hoger onderwijs en in het bijzonder de Hanzehogeschool en Rijksuniversiteit. Je bent gedreven, sociaal, communicatief vaardig, loyaal, en kritisch.

Affiniteit met studentenpolitiek is een pre maar niet verplicht.

Aanbod

Lijst Student Erkend biedt een lid van de Raad van Toezicht een unieke ervaring met – en kijk op – de Groningse medezeggenschap. De functie is voor minimaal één jaar.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Raad van Toezicht, via rvt@lijststerk.nl.

Sollicitaties

Schriftelijke sollicitaties, voorzien van curriculum vitae, kunnen tot en met uiterlijk maandag 7 januari 2019 gericht worden aan rvt@lijststerk.nl onder vermelding van ‘Sollicitatie lid Raad van Toezicht’.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren