Kandidaatsfractie 2018

De kandidaten

#1 Bernd Abeling

Bernd gaat zicht inzetten voor meer vrijheid: Meer ruimte om je eigen vakken te kiezen, om zelf je uren indelen en de mogelijkheid om te betalen per vak. Dit omdat de student zelf verantwoordelijk hoort te zijn voor zijn eigen studiesucces.

#2 Wessel Visser

Wessel vindt internationalisering van het onderwijs erg belangrijk, maar wel met goed toezicht. 'Geen overbodige verengelsing, internationalisering moet ten goede komen van de kwaliteit'. 

 

#3 Vincent Veenen

Vincent wil zich komend jaar inzetten voor een betere balans van digitaal onderwijs en regulier onderwijs. Meer aandacht voor 'Blended Learning' en een beter intranet zijn hier onderdeel van. 

#4 Tristan Foot

Studenten ervaren, meer dan ooit, stress veroorzaakt door allerlei factoren. Tristan pleit voor toegangkelijkere ondersteuning en een verlaging van de werkdruk voor studenten. 

 

#5 Nico van der Werff

Je tentamen maken in alle rust, zonder eerst een eind te moeten fietsen, om daarna te kunnen genieten van verbeterde catering. Dat is waar Nico zich hard voor maakt.

#6 Kevin Barron

Kevin ervaart dat het voor MBO-studenten soms moeilijk is om mee te komen, en wil hier graag verandering in brengen. Ook de doorstroom naar bijvoorbeeld een WO-vervolgstudie kan verbeterd worden. Dit is waar Kevin zich voor in wil zetten.

Onze sponsoren