Voor je student Financial Services Management, Rutger Verboom. Met een echt hart voor Lijst STERK maakt hij zich sterk voor de studenten in onze gemeenschap. Rutger is op dit moment lid van de Raad van Toezicht en de verkiezingscommissie van Lijst STERK. Het voormalig lid van HMR-fractie van Lijst STERK neemt jullie graag mee en verteld over zijn ervaringen binnen de raad! 

'Ik nam voor het eerst plaats in een medezeggenschapsraad in 2015 - 2016 binnen mijn eigen instituut. Het raadswerk beviel mij, maar eigenlijk was ik op zoek naar een grotere uitdaging. Namens Lijst STERK kon ik een zetel binnen de centrale raad (HMR) bemachtigen, een prachtige plek waar je ineens alle studenten van de hogeschool vertegenwoordigt. 

Tijdens mijn jaar in de HMR-fractie ontwikkel je jezelf op veel verschillende gebieden. Ik leerde onder andere beter te argumenteren tijdens de vergaderingen, ik leerde hoe ik bepaalde zaken die niet lekker liepen te onderzoeken en dit ten slotte om te zetten in een geschreven advies richting het College van Bestuur (CvB).

rutger_1.jpg

 Ik ben er dan ook van overtuigd dat een fractiejaar de meest leerzame activiteit is die je kan bedrijven naast je studie.'

Ben jij ambitieus, kritisch, creatief en kun je formeel te werk gaan? Heb jij interesse in besturen, beleid maken en ben je niet bang voor een discussie? Lijst STERK zoekt kandidaat fractieleden voor het collegejaar 2018 - 2019 die hun medestudenten willen vertegenwoordigen in de Hogeschool Medezeggenschapsraad van de Hanzehogeschool.

Vraag een informatiepakket aan of solliciteer direct. Mail nu naar sollicitaties@lijststerk.nl! Klik HIER voor meer informatie!

Onze sponsoren