Wij stellen je graag voor aan Katharina Reis, vierdejaarsstudent Pedagogische Acaemie. In het jaar 2016 - 2017 vertegenwoordigde zij ruim 28.000 studenten, als fractievoorzitter in de HMR-fractie van Lijst STERK. Op dit moment is zij coördinator Duitslandwerving van de Hanzehogeschool en tevens voorzitter van de verkiezingscommissie van Lijst STERK! 

'Na twee jaar te hebben gestudeerd, ging ik op zoek naar een uitdaging naast mijn studie. Ik wilde me professioneler kunnen opstellen en meepraten over wat er allemaal gebeurd op de Hanze. Toen ik 2016 heb gesolliciteerd, wist ik niet dat er zoveel meer op mij te wachten stond. Ik werd voorzitter van de HMR-fractie van Lijst STERK en heb mij onder andere ingezet voor de internationale studenten. Afgelopen jaar heb ik een enorme persoonlijke groei doorgemaakt, ik heb onder andere geleerd hoe je een vergadering moet voorzitten en hoe je leiding geeft aan een team, dit heeft mij heel erg geholpen bij mijn huidige bijbaan waar ik een team van 50 Duitse studenten aanstuur.

Bovendien heb veel leuke mensen ontmoet en veel gezellige dingen gedaan, ik had het voor geen goud willen missen!'

Ben jij ambitieus, kritisch, creatief en kun je formeel te werk gaan? Heb jij interesse in besturen, beleid maken en ben je niet bang voor een discussie? Lijst STERK zoekt kandidaat fractieleden voor het collegejaar 2018 - 2019 die hun medestudenten willen vertegenwoordigen in de Hogeschool Medezeggenschapsraad van de Hanzehogeschool.

Vraag een informatiepakket aan of solliciteer direct. Mail nu naar sollicitaties@lijststerk.nl! Klik HIER voor meer informatie! 

katharina_1_LIJST_STERK_LOGO.jpg


Onze sponsoren