Met trot presenteren wij Iris Diedel, inmiddels vierdejaars studente International Business and Languages. In haar tweede jaar was zij de fractievoorzitter van de HMR-fractie van Lijst STERK. Ze heeft na haar fractiejaar een semester in Valencia gestudeerd voor haar minor en zit nu in Brussel voor haar stage als Marketing bij Dolce La Hulpe Brussel!

'Als fractielid behartig je de belangen van de student in de centrale medezeggenschapsraad van de Hanzehogeschool, iets wat ik altijd erg leuk en interessant vond om te doen omdat je als student goed ervaart wat er speelt binnen de hogeschool. Daarnaast heb ik door het raadswerk veel ervaring opgedaan op het gebied van beleidsvorming en bestuur. Natuurlijk heb ik naast het serieuze werk ook alle kanten van het Groninger studentenleven meegemaakt en heb ik mijn netwerk sterk kunnen uitbreiden.

Dus wil je graag iets naast je studie doen wat je op zowel professioneel en sociaal gebied vooruit brengt? Dan raad ik je zeker aan om te solliciteren!'

22728774_1437594083025647_2915371696659411013_n_1.jpg

Ben jij ambitieus, kritisch, creatief en kun je formeel te werk gaan? Heb jij interesse in besturen, beleid maken en ben je niet bang voor een discussie? Lijst STERK zoekt kandidaat fractieleden voor het collegejaar 2018 - 2019 die hun medestudenten willen vertegenwoordigen in de Hogeschool Medezeggenschapsraad van de Hanzehogeschool.

Vraag een informatiepakket aan of solliciteer direct. Mail nu naar sollicitaties@lijststerk.nl! Klik HIER voor meer informatie! 

Onze sponsoren