Maak kennis met Goitzen Veenstra, voormalig HMR-fractielid en voorzitter van de commissie O&O/INF 2014 - 2015 en student Sport, Gezondheid & Management. Momenteel heeft hij een eigen onderneming en doet hij een Master in Business & Administration aan de Hanzehogeschool. 

'In 2013 ben ik begonnen met de studie Sport, Gezondheid & Management. Tijdens mijn tweede jaar ben ik bestuurlijk actief geworden bij de studievereniging Mesacosa. Persoonlijk heb ik tijdens dit jaar al erg veel geleerd op het gebied van besturen. Door de ervaringen die ik ben opgedaan, kwam ik tijdens dit jaar erachter dat ik het erg leuk vond om in bestuurlijke functies actief te zijn. Vandaar dat ik besloot tijdens mijn derde jaar te solliciteren voor de HMR-fractie van Lijst STERK. Binnen de HMR kwam ik in het dagelijks bestuur terecht en beklede ik de positie van voorzitter in de commissie van Onderwijs, Onderzoek en Informatisering. Tijdens mijn fractiejaar heb ik naast mijn studie enorm veel geleerd op het gebied van verantwoordelijkheid, besturen en adviseren. Daarnaast heb tijdens mijn fractiejaar een mooi netwerk weten op te bouwen waar ik tot op heden nog veel voordeel van heb.  

Persoonlijk wil ik meegeven dat een fractiejaar ontzettend waardevol is voor je persoonlijke ontwikkeling op vele gebieden. Tot op heden haal ik er voordeel uit en ben ik nog steeds bestuurlijk actief. Sommige mensen vragen zich af of het niet te veel tijd kost zo’n fractiejaar, maar dit heb ik niet zo ervaren.

goitzen_1.jpg


Ik ben binnen vier jaar afgestudeerd en dat terwijl ik ook nog een eigen bedrijf run. Tegenwoordig doe ik een Master in Business Administration. Na deze studie wil ik consultant worden en daarnaast lijkt het me erg leuk om bestuurlijk actief te worden bij een grote organisatie.'

Schroom niet en solliciteer nu! 

Ben jij ambitieus, kritisch, creatief en kun je formeel te werk gaan? Heb jij interesse in besturen, beleid maken en ben je niet bang voor een discussie? Lijst STERK zoekt kandidaat fractieleden voor het collegejaar 2018 - 2019 die hun medestudenten willen vertegenwoordigen in de Hogeschool Medezeggenschapsraad van de Hanzehogeschool.

Vraag een informatiepakket aan of solliciteer direct. Mail nu naar sollicitaties@lijststerk.nl! Klik HIER voor meer informatie! 

Onze sponsoren