Ervaringen eerdere fracties


  • Maak kennis met Pieter Tichelaar, momenteel afstudeerder bij Eenvoudigrecht.nl voor zijn studie Human Technology, waarbij hij zich richt op het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van producten en diensten doormiddel van innovatie. In het jaar 2016 - 2017 was hij fractiesecretaris van de HMR-fractie van Lijst STERK. Je zult Pieter wellicht ook kennen als secretaris van het bestuur van Linkit in 2015 - 2014, waar hij nu voor in de Raad van Toezicht zit.

  • Met trots presenteren wij Iris Diedel, inmiddels vierdejaars studente International Business and Languages. In haar tweede jaar was zij de fractievoorzitter van de HMR-fractie van Lijst STERK. Ze heeft na haar fractiejaar een semester in Valencia gestudeerd voor haar minor en zit nu in Brussel voor haar stage als Marketing Trainee bij Dolce La Hulpe Brussel! 

  • Wij stellen je graag voor aan Katharina Reis, vierdejaars studente Pedagogische Acaemie. In het jaar 2016 - 2017 vertegenwoordigde zij ruim 28.000 studenten, als fractievoorzitter in de HMR-fractie van Lijst STERK. Op dit moment is zij coördinator Duitslandwerving van de Hanzehogeschool en tevens voorzitter van de verkiezingscommissie van Lijst STERK.

  • Maak kennis met Goitzen Veenstra, voormalig HMR-fractielid en voorzitter van de commissie O&O/INF 2014 - 2015 en student Sport, Gezondheid & Management. Momenteel heeft hij een eigen onderneming en doet hij een Master in Business & Administration aan de Hanzehogeschool.

  • Voor je student Financial Services Management, Rutger Verboom. Met een echt hart voor Lijst STERK maakt hij zich sterk voor de studenten in onze gemeenschap. Rutger is op dit moment lid van de Raad van Toezicht en de verkiezingscommissie van Lijst STERK. Het voormalig lid van HMR-fractie van Lijst STERK neemt jullie graag mee en verteld over zijn ervaringen binnen de raad! 

  • Teunis Dokter is mede-oprichter van onze prachtige vereniging en voormalig fractievoorzitter namens Lijst STERK in zowel de HMR- als ook de Universiteitsraad van de Rijksuniversiteit Groningen. Geboren in Emmer-Compascuum stootte hij door van het MBO naar een universitaire master waar hij nu zijn scriptieonderzoek voor uitvoert. Naast student adviseert hij de directie van het Centrum voor Informatie Technologie (CIT) op het gebied van de ontwikkeling en implementatie van ICT in het Hoger Onderwijs.

  • In het collegejaar 2015 - 2016 maakte hij kennis met de nog jonge vereniging: Lijst Student Erkend. Van nature is Richard Wiltjer een nieuwsgierig jongeman en met zijn brede blik maakt dat dan ook dat hij graag verder kijkt dan alleen zijn studie. Als student Sportstudies begonnen in de steunfractie, uitgegroeid tot fractielid en vorig jaar was hij bestuurslid van Lijst STERK. Lees snel verder! 

  • In 2013 begonnen met de opleiding Human Technology aan de Hanzehogeschool. Momenteel bijna afgestudeerd en twee bestuursjaren verder. Tijdens mijn tweede studiejaar ontmoette Jeroen Hut via een vriend van hem de oprichters van het net opgerichte Lijst STERK. Lees snel verder om meer te weten te komen over zijn ervaringen!

Ben jij ambitieus, kritisch, creatief en kun je formeel te werk gaan? Heb jij interesse in besturen, beleid maken en ben je niet bang voor een discussie? Lijst STERK zoekt kandidaat fractieleden voor het collegejaar 2018 - 2019 die hun medestudenten willen vertegenwoordigen in de Hogeschool Medezeggenschapsraad van de Hanzehogeschool.

Vraag een informatiepakket aan of solliciteer direct. Mail nu naar sollicitaties@lijststerk.nl! Klik HIER voor meer informatie! 

Onze sponsoren