De fractie 2020-2021

Wat begon als een lastig en bewogen jaar, mondde uit in een heel succesvol jaar voor Lijst Student Erkend. De verkiezingen zijn verlaat van mei 2020 naar november 2021 en vonden volledig digitaal plaats, maar dit jaar is Lijst Student Erkend met vijf zetels de grootste studentenbelangen behartiger op de Hanzehogeschool Groningen.

Onze fractieleden hebben zich evenwichtig verdeeld binnen de commissies en twee van ons mogen zichzelf voorzitter van hun commissies noemen en nemen dan ook plaats in het dagelijks bestuur. Fractievoorzitter Danny is daarnaast vicevoorzitter van de Hogeschoolmedezeggenschapsraad. Allemaal ontwikkelingen waar wij gigantisch trots op zijn, en wij werken hier dan ook hard voor.

 

Het is de hoop dat het komende jaar tot veel moois gaat lijden voor ons en de studenten aan de Hanzehogeschool, dat is in ieder geval waar wij ons hard voor gaan maken!

Danny Kolthof - #01

Danny Kolthof is 25 jaar en studeert op dit moment Commerciële Economie aan het Instituut voor Marketing Management. De afgelopen jaren heeft hij zich ingezet binnen HMV Actis en in de deelraad van het IMM. Gedurende deze periode heeft hij veel studenten gesproken en meningen gehoord, deze wil hij meenemen in de HMR.

E-mail: d.kolthof@lijststerk.nl

Carlien Hurink - #02

Carlien Hurink is, op het moment van schrijven, 22 jaar en zit in haar vierde jaar van de opleiding Fysiotherapie aan de Academie voor Gezondheidsstudies. Afgelopen jaar heeft zij onder de titel penningmeester een bestuursjaar gedaan bij FSV Fysiek en dit jaar is het tijd voor een nieuwe uitdaging.

E-mail: c.hurink@lijststerk.nl

Gideon Henstra - #03

Gideon Henstra is 24 jaar en studeert Built Environment aan het Instituut voor Future Environments. De afgelopen jaren heeft hij een jaar in de deelraad van zijn instituut gezeten en heeft hij een bestuursjaar gedaan bij SV Hestia.

E-mail: g.henstra@lijststerk.nl

Nick Pool - #04

Nick Pool is, op het moment van schrijven, 24 jaar en studeert HBO-Rechten aan het Instituut voor Rechtenstudies. Hij heeft de afgelopen jaren al enige ervaring opgedaan met medezeggenschap binnen zijn eigen instituut. Hij is onder andere voorzitter van de opleidingscommissie en lid van de deelraad geweest. Deze ervaring gaat zeker van pas komen binnen de HMR.

E-mail: n.pool@lijststerk.nl

Vera Sieses - #05

Vera Sieses is, op het moment van schrijven, 22 jaar en studeert Commerciële Economie aan het Instituut voor Marketing Management. Het afgelopen jaar heeft zij een bestuursjaar gedaan bij HMV Actis en nam ze plaats in de deelraad van het IMM. Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging bij Lijst STERK.

E-mail: v.sieses@lijststerk.nl