​Welkom bij Lijst STERK

Het is de missie van Vereniging Lijst Student Erkend om studenten zo goed als mogelijk te vertegenwoordigen en hun belangen zo goed als mogelijk te behartigen. Wij willen de breedste studentenbelangen vereniging van Groningen zijn met impact in de Universiteitsraad en Hogeschool Medezeggenschapsraad. Lijst STERK wil een community zijn, voor en door studenten van de Rijksuniversiteit en Hanzehogeschool die het onderwijs willen verbeteren.

Lijst Student Erkend denkt dat studenten van de Rijksuniversiteit en Hanzehogeschool samen sterker staan. Door samen te werken in multidisciplinaire teams ontstaan de beste ideeën en effectiefste oplossingen voor maatschappelijke problemen. Wij geloven in een vrije en verantwoordelijke student die zelf gaat over zijn of haar persoonlijke ontwikkeling.

Nieuws

Vacature: Lid Raad van Toezicht

Vacature: lid Raad van Toezicht Lijst Student Erkend (STERK) is per direct op zoek een lid voor de Raad van Toezicht. De Raad van Toezicht...


Zeven op de 10 studenten ervaart prestatiedruk – Actieplan Studentenwelzijn pleit voor integrale aanpak

UPDATE: Lijst Student Erkend dient notitie in over de studentenwelzijn....


Studeer jij aan de Hanzehogeschool en heb jij wel eens te maken gehad met onduidelijkheden rondom je rechten en plichten tegenover de...

Evenementen

Op de hoogte blijven van onze nieuwsbrief?

Wanneer je je aanmeld voor onze nieuwsbrief, ga je automatisch akkoord met onze privacyverklaring. Deze kun je hier vinden.

Onze sponsoren