Onderzoekscommissie

Heb je interesse in een van de commissies van Lijst STERK? Maar weet je nog niet zeker welke? Of ben je benieuwd wat de commissies inhouden? Hier een korte uitleg van de werkzaamheden van de onderzoekscommissie en wat er van je verwacht wordt:

De onderzoekscommissie ondersteunt de vereniging met relevant onderzoek. Denk bijvoorbeeld aan behoefteonderzoek. Je helpt hiermee de vereniging onderzoek te doen en op te zetten naar bijvoorbeeld behoeftes van de student op de Hanzehogeschool en de Rijksuniversiteit Groningen. Het doel van de onderzoekscommissies om feitelijke kennis te leveren aan de fracties, zodat de fracties een betere onderbouwing hebben bij het schrijven van notities. Tevens is deze feitelijke kennis interessant voor de leden van Lijst STERK en andere studenten. Je bent dus in principe de kenniscomputer van Lijst STERK.

Als commissie zoek je feiten, die het bestuur en/of de fractie willen weten. Het gaat hierbij om relevante feiten die al bekend zijn en welke te onderzoeken zijn. De commissie kan uiteraard ook zelf met ideeën komen. Je vergadert op een afgesproken tijdstip om de week.

Lijkt de onderzoekscommissie wat voor jou? Meld je dan nu aan door je cv + motivatie te sturen naar SOLLICITATIES@LIJSTSTERK.NL. Wil je liever eerst nog wat meer informatie? Stuur ons dan een berichtje of vraag een kennismakingsgesprekje aan!

poster_commissieleden_A1_1-1.jpg