Activiteiten- en promotiecommissie

Wil je meer weten over de activiteiten- en promotiecommissie? Lees dan snel verder! Wie weet ben jij aankomend jaar verantwoordelijk voor een succesvolle discussieavond, georganiseerd door de activiteiten- en promotiecommissie van Lijst STERK!

Je draagt bij aan het vergroten van de zichtbaarheid van de vereniging. Dit doe je door middel van het organiseren van activiteiten en het vergroten van de naamsbekendheid van Lijst STERK. Denk aan activiteiten zoals lezingen, themaborrels, discussieavonden en meer. Je vergadert op een afgesproken tijdstip om de week met je commissie om hierover te brainstormen en voorstellen in te dienen bij het bestuur. Als promotiecommissie maak je tevens een passende promotie voor bij je activiteit en wordt je ook een paar keer per jaar ingezet om in contact te komen met de studenten. Dit is een uitgelezen moment om in gesprek te gaan met de studenten, hen te informeren over de medezeggenschapsraad en Lijst STERK, maar ook om hun ervaringen te verzamelen. Hierbij schuwen wij geen ludieke acties.

Barst jij van de goede ideeën voor een leuke activiteit? Ben je sociaal, heb je een vlotte babbel en wil je een steentje bijdragen aan vergroting van de naamsbekendheid van Lijst STERK? Meld je dan nu aan door je cv + motivatie te sturen naar SOLLICITATIES@LIJSTSTERK.NL. Wil je liever eerst nog wat meer informatie? Stuur ons dan een berichtje of vraag een kennismakingsgesprekje aan!

poster_commissieleden_A1_1-1.jpg