Bestuur Ettema 2020-2021

Jelmer

Voorzitter - Jelmer Ettema

Jelmer Ettema is 21 jaar en zit in zijn vierde jaar van de studie Human Resource Management aan het Instituut voor Bedrijfskunde. In 2019-2020 fungeerde Jelmer als penningmeester van Lijst STERK en momenteel is hij de voorzitter van het bestuur.

E-mail: voorzitter@lijststerk.nl

REMCO

Secretaris - Remco van der Velde

Remco van der Velde is 21 jaar en studeert Sociaal Juridische Dienstverlening aan het Instituut voor Rechtenstudies. Vorig jaar was hij intern coördinator bij studievereniging Ad Legem en nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging als secretaris bij Lijst STERK.

E-mail: secretaris@lijststerk.nl

ANNELIES_PORTRET

Penningmeester - Annelies Fransens

Annelies Fransens is 22 jaar en studeert Built Environment aan het Instituut voor Future Environments. De afgelopen jaren heeft zij zich actief ingezet binnen verschillende commissies van studievereniging Hestia. Dit jaar is zij de penningmeester van Lijst STERK.

E-mail: penningmeester@lijststerk.nl

Simone

Commissaris Medezeggenschap & HG - Simone Heidema

Simone Heidema is 20 jaar en studeert Built Environment aan het Instituut voor Future Environments. Sinds haar eerste jaar is zij actief binnen de School Medezeggenschapsraad van haar instituut. Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging als Commissaris Medezeggenschap & HG bij Lijst STERK.

E-mail: commissaris-hg@lijststerk.nl

Jeffrey

Commissaris Acquisitie & PR - Jeffrey de Groot

Jeffrey de Groot is 24 jaar en studeert Ondernemerschap & Retail Management aan het Instituut voor Marketing Management. De afgelopen jaren heeft hij zich ingezet als voorzitter van de businesscommissie van HMV Actis en dit jaar is hij de Commissaris Acquisitie & PR van Lijst STERK.

E-mail: acquisitie@lijststerk.nl

Arjen

Arjen Eisen

Vicevoorzitter

Arjen Eisen is op 15 februari uitgehamerd als vicevoorzitter. Wij bedanken hem voor zijn inzet.

Iris

Iris Gruppen

Secretaris

Iris Gruppen heeft per 23 november haar taken als secretaris neergelegd. Wij bedanken haar voor haar inzet.