Aan het woord

Vincent van Veenen

Fractielid aan het woord: Vincent van Veenen

Mijn naam is Vincent van Veenen, 20 jaar jong en zit in het tweede jaar van mijn studie Business IT en Management. Komend jaar ga ik mij inzetten voor de studenten van de Hanzehogeschool binnen de medezeggenschapsraad. Ook word ik bestuurlijk actief als extern coördinator. Als je verder leest, vertel ik waarom ik voor deze functies gekozen heb!

Waarom de Hogeschool Medezeggenschapsraad?

Tijdens mijn studie ben ik erachter gekomen dat het soms erg lastig is voor studenten om hun stem te kunnen laten horen en zo de kwaliteit te krijgen die ze verdienen. Vandaar dat ik heb besloten mij niet alleen in te zetten voor mijn eigen studietijd, maar hoop ik mij ook hard te kunnen maken voor mijn medestudenten aan de Hanzehogeschool.

Persoonlijk ben ik er namelijk van overtuigd dat wij in een maatschappij leven waar veel mogelijk is op gebied van ICT, niet alleen in je vrijetijd maar ook ter bevordering van de kwaliteit van jouw studie. Ik vind dus dat er op dit moment te weinig gedaan wordt met de mogelijkheden die digitalisering ons te bieden heeft en hoop dat door middel van de medezeggenschapsraad te gaan veranderen!

Waarom bestuur/ extern coördinator?

Vanaf jongs af aan ben ik altijd al leergierig geweest en leg ik graag nieuwe contacten. Daarnaast heb ik ervaring op het gebied van evenementen organiseren, het opbouwen en behouden van netwerken. Komend jaar hoop ik mijzelf dan ook te kunnen ontwikkelen en bewijzen op bestuurlijk gebied, als zijnde extern coördinator.

Het is mijn doel en passie als extern coördinator om partners voor Lijst STERK te vinden, die ook daadwerkelijk bij ons passen en een bijdrage kunnen leveren aan de vereniging. Ik wil echter ook op zoek naar partners/ externe contacten waar de vereniging Lijst STERK wat voor kan betekenen, om zowel nieuwe maatschappelijke en zakelijke contacten te leggen en onderhouden.

Wil je meer over mij te weten komen? Schroom dan niet om langs te komen op ons kantoor voor een bakje koffie!

Meer weten over de werkzaamheden van onder andere Vincent in de fractie van Lijst STERK? Meld je dan nu aan als lid en raak betrokken in het studentenpolitiek van de Hanzehogeschool Groningen! Klik hier om je in te schrijven!


Martin Romkes
11dec

Martin Romkes

Hallo lieve mede-studenten, Mijn naam is Martin en sinds eind augustus zet ik mij dag en vaak ook 's nachts in als secretaris van het...

Bernd Abeling
10sep

Bernd Abeling

Fractielid aan het woord: Bernd Abeling. Mijn naam is Bernd Abeling en ik ben op moment van schrijven 21 jaar oud. Momenteel ben ik...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren