Aan het woord

Ruben Vaartjes

Ruben Vaartjes was vorig jaar penningmeester van het derde bestuur der Lijst Student Ekend en is al actief bij de vereniging sinds de oprichting. Meer weten over de bestuurservaring van Ruben Vaartjes? Lees snel verder! 

De afgelopen jaren heb ik me actief ingezet voor de medestudent via Lijst STERK en andere studentorganisaties. Zo ben ik een aantal jaren actief geweest binnen de studievereniging HMV Actis van het Instituut Marketing Management, kon ik binnen de Stichting Business Match Groningen een voorname rol vervullen en heb ik voor Lijst STERK de verkiezingen geleid waarna ik de vereniging een jaar lang heb bestuurd.  In de tussentijd heb ik nog een half jaar doorgebracht aan de andere kant van de wereld voor de meeloopstage van mijn studie Small Business & Retail Management.

Een dergelijke ervaring bied je perspectief in vele opzichten van het bedrijfsleven. Je ziet en leert door een kijkje mogen te nemen bij verschillende organisaties. Het doorzetten bij weerstand, het omgaan met conflicten, maar ook het vieren van succes en overwinningen. Dat zijn onmisbare onderdelen van je verdere carrière. Die ervaringen zijn cruciaal tijdens een vervolg van je loopbaan. Je vergroot er je netwerk mee, vergroot er je ervaring mee en vergroot er je baankans mee.

 

Life is like a balloon; you must put something into it to get the best possible results!


05apr

Jordin Schonewille

Maak kennis met Jordin Schonewille! Jordin studeert op dit moment af aan de opleiding Industrieel Productontwerp en was twee jaar...

Joost van den Berg
13mrt

Joost van den Berg

Joost van den Berg is mede-oprichter van Lijst Student Erkend. Hij studeerde Small Business & Retail Management aan de Hanzehogeschool...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren