Aan het woord

Pieter Tichelaar

Maak kennis met Pieter Tichelaar, momenteel afstudeerder bij Eenvoudigrecht.nl voor zijn studie Human Technology, waarbij hij zich richt op het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van producten en diensten doormiddel van innovatie. In het jaar 2016 - 2017 was hij fractiesecretaris van de HMR-fractie van Lijst STERK. Je zult Pieter wellicht ook kennen als secretaris van het bestuur van Linkit in 2015 - 2014, waar hij nu voor in de Raad van Toezicht zit:

'Ondanks dat ik mijn studie altijd heel tof heb gevonden, had ik altijd wel het idee dat ik iets meer wilde doen dan alleen studeren. Leren uit boeken is fijn, maar de ervaring is waardevol. Zo ben ik ooit begonnen met een reiscommissie voor m’n studievereniging: Linkit. Na het plannen van een onwijs gave reis, proefde dit echter naar meer en zo ben ik doorgegaan met een bestuursjaar bij dezelfde vereniging. In zo’n jaar leer je veel over organiseren, maar ook over jezelf.

Na dit jaar, leek het mij alsnog een hele leuke uitdaging om klaar te staan voor alle studenten van de Hanzehogeschool. Zo ben ik terecht gekomen bij Lijst STERK. Na een schitterende campagne tijdens de verkiezingsweek, ben ik begonnen met fractiewerk. Tijdens zo’n fractiejaar komt er veel op je af. Een fractiejaar brengt zoveel meer met zich mee, dan op het eerste oog zichtbaar.

Maar je bent niet alleen, je doet het samen met je fractie. En dat zorgt ook voor een hoop lol. Naast dat je je actief inzet voor je medestudenten, leer je bijvoorbeeld over hoe je meepraat en kritisch kijkt naar het beleid van de hogeschool. Wat waardevol is, zijn de vaardigheden die je op deze grootse schaal leert. Zodat je dit vervolgens binnen je eigen expertise kan toepassen.

Het is een aanvulling op je studie, die je eigenlijk niet mag missen!'

Ben jij ambitieus, kritisch, creatief en kun je formeel te werk gaan? Heb jij interesse in besturen, beleid maken en ben je niet bang voor een discussie? Lijst STERK zoekt kandidaat fractieleden voor het collegejaar 2018 - 2019 die hun medestudenten willen vertegenwoordigen in de Hogeschool Medezeggenschapsraad van de Hanzehogeschool.

Vraag een informatiepakket aan of solliciteer direct. Mail nu naar sollicitaties@lijststerk.nl! Klik HIER voor meer informatie! 


Teunis Dokter
28jan

Teunis Dokter

Teunis Dokter is mede-oprichter van onze prachtige vereniging en voormalig fractievoorzitter namens Lijst STERK in zowel de HMR- als ook...

Iris Diedel
26jan

Iris Diedel

Met trot presenteren wij Iris Diedel, inmiddels vierdejaars studente International Business and Languages. In haar tweede jaar was zij...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren