Aan het woord

Bernd Abeling

Fractielid aan het woord: Bernd Abeling.

Mijn naam is Bernd Abeling en ik ben op moment van schrijven 21 jaar oud. Momenteel ben ik tweedejaars Industrieel Product Ontwerpen-student aan het Instituut voor Engineering aan de Hanzehogeschool Groningen. Ik neem dit jaar zitting binnen de Hogeschool Medezeggenschapsraad (HMR) als fractievoorzitter van Lijst STERK waarin mijn taak voornamelijk draait rond het in goede banen leiden van de fractie en toezien op de kernwaarden van Lijst STERK binnen de HMR.

Waarom de Hogeschool Medezeggenschapsraad?

Afgelopen jaar ben ik in aanraking gekomen met het bestuur en de fractie 2017-2018 van Lijst STERK en betrokken geraakt met hun werkzaamheden. Nu ik mijn vierde jaar van mijn studententijd in ga, kan ik rustig vanuit mijn ervaring kijken dat op verschillende vlakken binnen de Hanzehogeschool Groningen verbeterpunten te vinden zijn. Ik kijk met enthousiasme uit naar de uitdaging die mij staat te wachten dit jaar en wil iedereen bedanken voor hun inzet tijdens de campagneweek. Er staat ons een flinke uitdaging te wachten, maar ik ben overtuigd dat wij met onze achterban en bestuur 2018-2019 heel ver kunnen komen.

Binnen de HMR zal ik deelnemen in de commissie FEZ/FB. Dit wil zeggen dat ik inzage krijg in het financieel economische- en het facilitair beleid van de Hanzehogeschool Groningen. Binnen deze commissie valt er naar mijn mening veel te bereiken als we terugblikken op de campagnepunten van afgelopen verkiezingen.

Meer weten over de werkzaamheden van onder andere Bernd in de fractie van Lijst STERK? Meld je dan nu aan als lid en raak betrokken in het studentenpolitiek van de Hanzehogeschool Groningen! Klik hier om je in te schrijven! 

 

 


Vincent van Veenen
13sep

Vincent van Veenen

Fractielid aan het woord: Vincent van Veenen Mijn naam is Vincent van Veenen, 20 jaar jong en zit in het tweede jaar van mijn studie...

05apr

Jordin Schonewille

Maak kennis met Jordin Schonewille! Jordin studeert op dit moment af aan de opleiding Industrieel Productontwerp en was twee jaar...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren